Wie is Bouwinvest?

Bouwinvest is één van de grootste onafhankelijke vastgoedinvesteerders voor verschillende Nederlandse pensioenfondsen, met als grootste aandeelhouder het Pensioenfonds voor de Bouwnijverheid, bpfBOUW. Wij zijn manager van onder andere een woningfonds met meer dan 18.000 vrije sector huurwoningen verspreid over heel Nederland.

Wij beleggen in woningen voor een langere termijn. Dat is ook de reden dat we continu investeren in het verbeteren van veiligheid, duurzaamheid en woonplezier. Wij kijken hoe mensen willen leven, wonen en werken. Al meer dan 65 jaar investeren wij pensioengeld van werknemers in de bouw. Wij kennen de vastgoedwereld dan ook door en door.

Met die kennis en passie - én met een heldere visie op de toekomst - bieden wij woningen voor praktisch elke levensfase; van starters tot senioren die een zorgbehoefte hebben.

We doen ons uiterste best om iedereen diè woning te bieden die het beste past bij zijn of haar wensen. Zo investeren we veelvuldig in woningen in het midden-huursegment (€ 879,66 - € 1.177,61). 

Beheer en onderhoud
Bouwinvest werkt samen met een netwerk van vastgoedmanagers. Zij helpen u graag wanneer er iets mankeert aan uw woninf, of het appartementsgebouw waar u woont. U kunt dus al uw woonzaken regelen met uw vastgoedmanager.

Duurzaam wonen
Bouwinvest draagt graag bij aan het realiseren van een veilige, CO2-neutrale, duurzame en gezonde leefomgeving. Daar hoort een aardgasloze en energieneutrale portefeuille bij. Onze nieuwbouwwoningen voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen. Maar ook onze bestaande huurwoningen gaan we, waar mogelijk, verduurzamen. Bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen, isolatie en ledverlichting.

Bouwinvest Dutch Institutional Resindential Fund N.V.

BTW-nummer NL821549492B01
K.v.K. Amsterdam nr. 343.66.452
NL56ABNA0623265486

Stel een vraag:
Contact